She Cares Zorg Adres

  • Reigersbos 100, 1e etage - 1107ES Amsterdam

Bel ons

  • Meer weten over onze persoonlijke manier van werken? Bel 020-3345511

Werken bij SHE CARES ZORG

Omdat het altijd beter kan

She Cares Zorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie. Wij investeren en spelen voortdurend en consequent in op de zorgbehoefte van onze cliënten. Wij bieden zorg aan een ieder die voor korte of langere tijd zorg nodig heeft. Om de doelstellingen van onze organisatie te bewerkstelligen zijn wij op zoek naar ambitieuze medewerkers met een goede en positieve werkhouding.

Hieronder een overzicht van de huidige vacatures.

Verzorgende IG

SHE CARES ZORG is op dit moment op zoek naar een Verzorgende IG.

Een Verzorgende IG is verantwoordelijk voor het verlenen van gerichte zorg op persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. De administratieve afhandeling van zorgdossiers en protocollen behoort ook tot de taak van de Verzorgende IG.

Kun jij tijdig en goed signaleren, observeren, verzorg je correcte rapportages en voer je de daarbij opvolgende acties uit?

Ben jij die Verzorgende IG niveau 3 waar wij naar op zoek zijn?
Lees dan hier de volledige vacature.

Huishoudelijke hulp

SHE CARES ZORG is op dit moment op zoek naar een Huishoudelijke hulp.

Jij bent als Huishoudelijke Hulp de schakel tussen ons en de cliënt. Door jou positieve inzet draag je bij aan de optimale dienstverlening. Je werkdag is iedere dag anders.
De huishoudelijke werkzaamheden verricht je bij onze cliënt thuis die zelfstandig woont. Je baan is afwisselend en veelzijdig.

Ben jij die Huishoudelijke Hulp waar wij naar op zoek zijn?
Lees hier dan de volledige vacature.

error: Content is protected !!