She Cares Zorg Adres

  • Reigersbos 100, 1e etage - 1107ES Amsterdam

Bel ons

  • Meer weten over onze persoonlijke manier van werken? Bel 020-3345511

Persoonlijk maatwerk

in uw omgeving

Heeft u lichamelijke klachten zoals chronische pijn of griep?
U kunt alles zelf blijven doen of ervoor kiezen een zorgverlener bij u thuis te vragen.
Samen met uw naasten (mantelzorgers) biedt She Cares Zorg ondersteuning in het behartigen van de belangen, het bedenken van oplossingen in samenwerking en uiteraard de zorg zelf.

Maatwerk

Zorg op afroep en ongeplande zorg. Deze vorm van zorg wordt uit het persoonsgebonden budget( PGB) betaald. De zorg is zo specifiek dat deze niet door een zorginstelling, die door het zorgkantoor is gecontracteerd, kan worden geleverd.

Particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg is zorg die niet vanuit de AWBZ  gefinancierd wordt. Een reden om voor particuliere thuiszorg te kiezen, kan zijn dat u zelf meer behoefte heeft aan zorg, maar deze extra uren niet vergoed krijgt. Of dat je als mantelzorger (een deel van) je werkzaamheden wilt overdragen aan een deskundige zorgverlener. Zo voorkom je overbelasting en houd je ook nog tijd over voor jezelf en je familie.

Maaltijd Service

Als u niet zelf uw maaltijd kunt bereiden en anderen niet  wilt belasten. Kunnen wij u voorzien van een maaltijd. Wij kunnen het samen maken, maar kan ook volledig aan ons worden besteed. Voor deze service kunt u op kantoortijden contact met ons opnemen.

Aanvullende zorg bij lichamelijke klachten

Aanvullende zorg bij lichamelijke klachten

error: Content is protected !!